fbpx

LEFGOZERS MAAKT DE IN SLAAP GEVALLEN SALESAFDELING WAKKER!

Topsporters trainen vaker dan dat ze wedstrijden spelen. Hoe vaak traint uw commerciële medewerker? De trainingen van Lefgozers worden altijd op maat gemaakt en zal uw medewerker beter maken!

SALES TRAININGEN

Ongeacht welk bedrijf of in welke branche, klantcontact is er altijd. Uw medewerker is het visitekaartje van de organisatie en laat bewust of onbewust een indruk van het bedrijf achter. Vakinhoudelijke kennis is nodig om uw product  of dienst te verkopen en vaak is dit voldoende om de deal te maken. Echter zien wij te vaak dat verkoopsignalen genegeerd worden, waardoor de orderwaarde niet verhoogd wordt.

Met meer dan tien jaar ervaring in de sales zijn de trainers van Lefgozers een aanwinst voor uw organisatie. Met een op maat gemaakte training zorgen wij, dat uw medewerkers zich bewust worden van hun functie, hoe zij meer halen uit de relatie met bestaande klanten en nieuwe klanten weten te binden.

Alle trainingen worden op basis van de behoefte samengesteld. Onderwerpen die tijdens de tweedaagse training worden behandeld zijn:
Een introductie in sales
Klanten benadering
Telefonische acquisitie
Onderscheiden in sales
Wie is en waar zit mijn potentiële klant
Opvolging van leads en relatiemanagement
Van een succesvolle acquisitie naar een getekende offerte
Rollenspelen, video opnames en terugkoppelingen.
Hoe voer ik effectieve gesprekken? Omgaan met tegenwerpingen en bezwaren. (Non)-verbale communicatie tijdens salesgesprekken

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg"

Helpdesk trainingen

Uw relaties vinden het vanzelfsprekend dat ze met vragen bij hun leverancier terecht kunnen. Zowel zakelijke als particuliere klanten verwachten snel een juist antwoord op liefst al hun vragen. Het is aan u om dit waar te maken. Lefgozers heeft niet alleen kennis van de operationele aansturing van een helpdesk of klantenservice maar ook de ervaring om uw medewerkers zo efficiënt mogelijk te laten werken. En met efficiënt bedoelen we: zo snel mogelijk een volledig en juist antwoord op de vraag waarbij de verwachtingen van klanten het liefst wordt overtroffen.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Ga in gesprek met Lefgozers en kom erachter hoe een training van Lefgozers jouw organisatie kan verbeteren.

Van lead tot klant. Lefgozers helpt je medewerker in dit proces doormiddel van:

Sales trainingen

Communicatie trainingen

Helpdesk trainingen

Één op één begeleiding

Coaching

LEFGOZERS MAAKT DE IN SLAAP GEVALLEN SALESAFDELING WAKKER!

Van trainingen tot aan één op één begeleidingen. Wij doen wat nodig is om de sales te verhogen!

Afspraak

Meer sales is een keuze

WAARUIT BESTAAT JOUW OPLOSSING/AANBOD?

Kwalitatieve sales

Meer sales kennis

Gemotiveerde accountmanagers

Flexibel inzetbaar

Van lead tot sale

Nieuwe technieken

MAAK EEN AFSPRAAK MET LEFGOZERS

We kunnen hier schrijven dat het vrijblijvend is, maar wie houden we voor de gek. Als je een afspraak wilt, betekend het dat je een sales uitdaging hebt. Lefgozers gaat je daarbij helpen!

AFSPRAAK

RECENSIES

"Een zeer leerzame salestraining"

Een zeer leerzame salestraining gekregen van Nathan. Nathan spreek met veel enthousiasme en passie over het vak ‘sales’. Het gebruik van toepasselijke metaforen zorgt ervoor dat de behandelde cases tot de verbeelding spreken. Als startende accountmanager heb ik veel mogen bijleren door de training van Nathan. Nogmaals bedankt!

Gideon Gabay (accountmanager)
"Super handige tips"

Na de training telefonische acquisitie van Nathan hebben we ontzettend veel tips en trics mogen ontvangen die wij nu dagelijks toepassen. Wij hebben nu veel leukere telefoongesprekken

Anne
"persoonlijke aandacht"

Als beginnende vertegenwoordige merkte ik dat ik de kneepjes van het salesvak nog niet helemaal beheerste. Lefgozer Nathan heeft mij één-op-één begeleid en sindsdien zijn mijn targets niet meer een zorg.

Freek van H.